BMW Forums : BimmerForums banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have just found out (having owned my X5 for over 6 months!) that there is no power in either of the 2 internal sockets?? I am travelling to see my gf this week and dont know the way and need my satnav but it wont last as long as I require without power!!

Is no power the norm? Is it an extra? Am I missing something?

The local dealer isnt open until Monday so I am hoping to fix it myself :confused
 

·
Legendary BFuk Member
Joined
·
12,959 Posts
Have you got power going to the sockets?

Have you checked all the fuses?

I have also moved this thread to the "Auto Electrical" section so it gains the required assistance:thumbsup

:thumbsup
 

·
Registered
Joined
·
271 Posts
Your lucky, my E39 530 has no rear outlets at all. Yet.

I have had the same problem on other cars and normaly its a fuse or the fact the keys are not in the ignition, or the engine not running. Its a way to protect the battery from ending up flat very quickly.
 

·
Legendary BFuk Member
Joined
·
12,959 Posts
Your lucky, my E39 530 has no rear outlets at all. Yet.

I have had the same problem on other cars and normaly its a fuse or the fact the keys are not in the ignition, or the engine not running. Its a way to protect the battery from ending up flat very quickly.
Valid points there stated by mrbarry:thumbsup
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top