BMW Forums : BimmerForums banner

Kod błędu 4b1c przekaźnika podgrzewacza filtra paliwa - potrzebna stała pomoc.

4 reading
56K views 13 replies 11 participants last post by  Darius111111  
#1 ·
Cześć wszystkim, po przeszukaniu wciąż nie mogę znaleźć wielu informacji na temat przekaźnika filtra paliwa, co spowodowało, że mój samochód przeszedł w tryb zmniejszonej mocy, ale nie w tryb awaryjny. Potrzebuję pomocy, ponieważ BMW stwierdziło, że byłoby bardzo rzadkie, aby grzałka filtra paliwa uległa uszkodzeniu, sprzedano tylko 3 w ciągu 5 lat u mojego lokalnego dealera.
Jak mówi tytuł, filtr paliwa (przekaźnik) - czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy jest bezpiecznik/przekaźnik, który mógł się przepalić i powoduje ten błąd i tryb zmniejszonej mocy?
Każda rada byłaby wspaniała.
Dzięki

#2 ·
#12 ·
Cześć wszystkim, po przeszukaniu wciąż nie mogę znaleźć wielu informacji na temat przekaźnika filtra paliwa, co spowodowało, że mój samochód przeszedł w tryb ograniczonej mocy, ale nie w tryb awaryjny. Potrzebuję pomocy, ponieważ BMW stwierdziło, że bardzo rzadko zdarza się, aby uszkodził się podgrzewacz filtra paliwa, sprzedano tylko 3 w ciągu 5 lat u mojego lokalnego dealera.
Jak mówi tytuł, filtr paliwa (przekaźnik) - czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy jest bezpiecznik/przekaźnik, który mógł się przepalić i powoduje ten błąd i tryb ograniczonej mocy.
Wszelkie rady będą mile widziane.
Dzięki
Cześć, mam ten sam kod błędu, ale mój samochód losowo się wyłącza, a następnie nie uruchamia się przez kilka minut, czy twój samochód w ogóle się wyłączał?