BMW Forums : BimmerForums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-6 of 6 Results
  1. Car Audio, ICE, Car Alarms, Mobile Phones, I-Drive
    Hello All, I picked up a 2012 F11 recently, and all is going well apart from an intermittent issue with iDrive (it's the version without sat nav). Roughly half the time everything works fine, but the other half of the time, when I start the car, I get shown the BMW logo startup screen and then...
  2. BMW 7 Series - Tech Talk For All Gen Of 7 Series
    Hi folks, sorry if this is dealt with in another post, but having tried various different search criteria I'm trying a post! My 728i has developed an intermittent fault, an amber light (hopefully see attached photo) is coming on at various times and for various durations. When I look the code...
  3. BMW 1 Series - Tech Talk For All Gen Of 1 Series
    My wife's 120d has had an intermittent fault on the front sensor wipers today. In the middle of a 20 mile trip they stopped working for 3-4 miles, then started again, and later failed again... She didn't test the washers when the failure happened, and the rear wiper was working ok? Any...
  4. BMW 3 Series Forum - Technical Talk on the BMW E46
    Hello Bimmers, So I have an intermittent issue with my 2002 E46 318i. I drive the car 5-8 miles. Then the EML light comes up on the dashboard and the car goes int limp mode. ABS light flashes up on the dashboard and its a complete loss of power. Like the car is stalling. Pull the car to the...
  5. BMW 3 Series Forum - Technical Talk on the BMW E21
    Hey all. I have recently had the codes read on my 325 and the results came back with error code 05. I thought I would start this thread as there doesn't appear to be anything similar (having searched). I originally posted here (as my symptoms were similar)...
  6. BMW 3 Series Forum - Technical Talk on the BMW E46
    Hi all my E46 2.0 td 150 has a intermittent fault it wont rev over 4000 rpm some times its fine but today it wont have it.i have changed the air mass sensor but still no joy could it be the intercooler pipes or something on the fuel pump.your help need thanks:thumbsup
1-6 of 6 Results
Top