Easy dis problems

Notices
 

Thread: Easy dis problems

Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. Easy dis problems 
    #1
    BMW Fanatic
    Car Details
    popeye330d's Car Details
    Model of Car:
    330d se
    Year of Manufacture:
    2000
    Transmission Type:
    manual
    Car Body Type:
    saloon

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    northampton
    Posts
    80
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hey all.

    Having a problem getting this working.

    Ive got INPA working fine, live data, fault codes ect but cant get DIS working.

    I followed the guides to the letter and all i get is error code 200.159.

    I have the BMtechnic cable.

    I need v44 for the coding aspect to code my MAF sensor.

    My laptop is windows 7 64 bit and has USB 3.0 ports.

    Cheers.
     
     

  2. Remove Advertisements
    BimmerForums.co.uk
    Advertisements
     

  3.  
    #2
    Moderator
    Car Details
    edber's Car Details
    Model of Car:
    E60 520D LCI
    Year of Manufacture:
    2007
    Transmission Type:
    AUTOMATIC
    Car Body Type:
    saloon
    edber's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    South ireland
    Posts
    4,953
    Images
    6
    Thanks
    636
    Thanked 689 Times in 646 Posts
     
     

  4.  
    #3
    BMW Fanatic
    Car Details
    popeye330d's Car Details
    Model of Car:
    330d se
    Year of Manufacture:
    2000
    Transmission Type:
    manual
    Car Body Type:
    saloon

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    northampton
    Posts
    80
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    For some reason it wont allow me to access connection setup. When i click it i get the hourglass for a second or 2 then it goes back to the pointer as if i never clicked anything.

    Ive tried re installing several times :(
     
     

  5. Remove Advertisements
    BimmerForums.co.uk
    Advertisements
     

  6.  
    #4
    Premium Member
    Car Details
    Chooch84's Car Details
    Model of Car:
    E87 120d SE
    Year of Manufacture:
    2004
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Hatchback
    Chooch84's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Birmingham
    Posts
    353
    Images
    3
    Thanks
    119
    Thanked 36 Times in 34 Posts
    Popeye are you still getting this error?
    Done: M Sport Kit, Angel Eyes, Tinted Rear LED Lamps, Remap, Exhaust, 130i front discs and calipers, VMR VB3 alloys, Eibach Pro-kit springs, Thermostat, Aux water pump, Rear View mirror replaced
    On the to do list: iPod Integration, ICE, replace passenger side door mirror, change passenger seat heating element ... Maybe sell the car
     
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts