Dis v57, INPA AND v32 help

Notices
 

Thread: Dis v57, INPA AND v32 help

Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. Dis v57, INPA AND v32 help 
    #1
    BMW Fanatic
    Car Details
    muly's Car Details
    Model of Car:
    320D
    Year of Manufacture:
    2008
    Transmission Type:
    manual
    Car Body Type:
    saloon

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Co Durham
    Posts
    35
    Thanks
    6
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Hi i have just installed inpa, dis v57 and v32 progman, for my E46 everything works apart from v32 where i cant see my interface, does anyone know how to sort this as its the one i really want to use, like i said the inpa and dis v57 work fine and scan the car no problems
    Here's a screen pic
     
     

  2. Remove Advertisements
    BimmerForums.co.uk
    Advertisements
     

  3.  
    #2
    BMW Fanatic
    Car Details
    muly's Car Details
    Model of Car:
    320D
    Year of Manufacture:
    2008
    Transmission Type:
    manual
    Car Body Type:
    saloon

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Co Durham
    Posts
    35
    Thanks
    6
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    still not managed to get this working , but i have had great success with Ncs expert, and managed to get the roof folding by the remote etc
     
     

  4. The Following User Says Thank You to muly For This Useful Post:

    Ian S (29-05-2011)

  5.  
    #3
    Administrator
    Car Details
    Ian S's Car Details
    Model of Car:
    M3 Evo, E60 530D, 911 C4S, Yaris T Sport
    Year of Manufacture:
    1996
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Loon
    Ian S's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bristol
    Posts
    3,970
    Thanks
    2,147
    Thanked 2,254 Times in 1,724 Posts
    I use DIS 44 so unfortunalty cannot offer much advice. What install instructions are you following and I'll take a look.

    Ian
     
     

  6. The Following User Says Thank You to Ian S For This Useful Post:

    muly (30-05-2011)

  7. Remove Advertisements
    BimmerForums.co.uk
    Advertisements
     

  8.  
    #4
    BMW Fanatic
    Car Details
    muly's Car Details
    Model of Car:
    320D
    Year of Manufacture:
    2008
    Transmission Type:
    manual
    Car Body Type:
    saloon

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Co Durham
    Posts
    35
    Thanks
    6
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Hi thanks for the reply the instructions i have are a photocopy , but i have have this link and they are the same as mine, really cant understand i run Dis 57 through vm workstation and it works spot on , but when i try v32 (also in vm workstation) it shows the screen above ie No interface, i have coded most of the things i want using Ncs expert, but would like to get v32 working
     
     

  9.  
    #5
    Administrator
    Car Details
    Ian S's Car Details
    Model of Car:
    M3 Evo, E60 530D, 911 C4S, Yaris T Sport
    Year of Manufacture:
    1996
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Loon
    Ian S's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bristol
    Posts
    3,970
    Thanks
    2,147
    Thanked 2,254 Times in 1,724 Posts
    I take it you have seen this guide or is it the one your using?

    http://forums.bimmerforums.com/forum....php?t=1401774

    Looks a little different from the screenshot you posted, it suggests clicking on administration, interfaces, external interfaces and adding in a new one by entering it's IP.

    Ian
     
     

  10. The Following User Says Thank You to Ian S For This Useful Post:

    muly (30-05-2011)

  11.  
    #6
    BMW Fanatic
    Car Details
    muly's Car Details
    Model of Car:
    320D
    Year of Manufacture:
    2008
    Transmission Type:
    manual
    Car Body Type:
    saloon

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Co Durham
    Posts
    35
    Thanks
    6
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Thanks Ian, yeah i had read that thread and it does do things a little different, i tried the admin settings etc, but it wont accept a interface, i am convinced its a setting in my vm workstation, so gonna have a play with that, i suppose i can still use Dis and inpa for diagnostic and Ncs expert for coding, which i can use pretty well, so far coded, remote pen/close roof,seat memory and a few others, so at least something works lol
     
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts