bmw 330ci 2000 auto not turning over no click at starter motor

Notices
 

Thread: bmw 330ci 2000 auto not turning over no click at starter motor

Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. bmw 330ci 2000 auto not turning over no click at starter motor 
    #1
    Bimmer Fan
    Car Details
    bezzer's Car Details
    Model of Car:
    bmw 330ci
    Year of Manufacture:
    2000
    Transmission Type:
    automatic
    Car Body Type:
    coupe

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    manchester
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi wondering if any1 could HELP.car wont start had problem with electrics ie indicators not sounding or flashing on dash but working outside,n/s mirror stopped working,picture of car on dash showing rear lights blown then car wouldnt turnover but lit up dash with ignition on.disconnected battery to reset then windows/wipers not working.I checked kbus and found that if i removed 1 wire electrical problem solved BUT still car not cranking over with no click at starter checked battery seems fine gave it jump incase,STUPIDLY replaced starter after being told that was the culprit.had THE AA out who came up with a list of codes ECU not getting signal LCM no signal he didnt do anything else and left.ANY IDEAS anyone car hasnt moved now for a week could it be ignition switch?cheers mike
     
     

  2. Remove Advertisements
    BimmerForums.co.uk
    Advertisements
     

  3.  
    #2
    BMW Master
    Car Details
    gunslinger1's Car Details
    Model of Car:
    company car
    Year of Manufacture:
    company car
    Transmission Type:
    company car
    Car Body Type:
    company car

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    midlands
    Posts
    351
    Thanks
    0
    Thanked 24 Times in 23 Posts
    what wire are you removing mate ?. how did you check the K-bus ? .you might have two problems on the car i think , have you tryed your spare key , and is the battery fully charged ?
     
     

  4.  
    #3
    Bimmer Fan
    Car Details
    bezzer's Car Details
    Model of Car:
    bmw 330ci
    Year of Manufacture:
    2000
    Transmission Type:
    automatic
    Car Body Type:
    coupe

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    manchester
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    cant figure out what the wire i removed actually does but before i removed it loads of dash lights ie airbag,high beam light the mfa computer werent working and never have worked but have now got life.with that wire on kbus had 0.7v going to it taken off it was 12v on multimeter.tried spare key still wont start had battery on charge and its showing 15.8v now but charger says its only 70 percent charged tried jump it but nothing.cheers for reply let me know what u think.mike
     
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts