1999 E46 318 electric mirrors not working - Page 3

Notices
 

Thread: 1999 E46 318 electric mirrors not working

Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23
  1.  
    #21
    BMW Guru
    Car Details
    Ronnie's Car Details
    Model of Car:
    See above
    Year of Manufacture:
    Never too old, never too new
    Transmission Type:
    Always manual
    Car Body Type:
    Usually 5 doors
    Ronnie's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bournemouth, Dorset.
    Posts
    20,394
    Thanks
    6,198
    Thanked 7,051 Times in 5,322 Posts
    Quote Originally Posted by craigledden View Post
    Fixed!
    What was it exactly in the end?

    Quote Originally Posted by aldo View Post
    I have a 320D

    My mirrors have stopped working too, have checked the fuses but appear to be ok.

    The heated element is still working but not the electric adjust nor is the dipping to aid parking on the nearside mirror.

    Any ideas please?
    Have you tested for power at the fuses with a test light?
     
     

  2. Remove Advertisements
    BimmerForums.co.uk
    Advertisements
     

  3.  
    #22
    BMW Maestro
    Car Details
    craigledden's Car Details
    Model of Car:
    525i se (E39)
    Year of Manufacture:
    2002
    Transmission Type:
    manual
    Car Body Type:
    saloon
    craigledden's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    northwich, cheshire
    Posts
    616
    Thanks
    144
    Thanked 99 Times in 82 Posts
    it was the switch itself 4 some reason it had shorted and melted the circuit board ill post up some pics soon
    E39 525I
     
     

  4. The Following User Says Thank You to craigledden For This Useful Post:

    Ronnie (02-08-2009)

  5.  
    #23
    Bimmer Fan
    Car Details
    aldo's Car Details
    Model of Car:
    320D
    Year of Manufacture:
    2005
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Touring

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Cheshire
    Posts
    16
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Ronnie View Post

    Have you tested for power at the fuses with a test light?
    No not yet. I haven't got a tester so will get my mechanic friend to do it.

    I am just a bit confused as the heated element part is still working unless it's off a different fuse?
     
     

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts