1999 523i Se Touring Park Control Problem

Notices
 

Thread: 1999 523i Se Touring Park Control Problem

Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. 1999 523i Se Touring Park Control Problem 
    #1
    Bimmer Fan
    Car Details
    The Fridge's Car Details
    Model of Car:
    523i SE touring
    Year of Manufacture:
    1999
    Transmission Type:
    manual
    Car Body Type:
    Touring

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Dorset
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi All

    i have a problem with my rear parking sensors

    When i select reverse i get one long tone , lasts about 5 seconds , then nothing when i am reversing , no tones at all

    I have checked the fuse and all is ok

    Any ideas would be greatly appreciated

    Cheers
     
     

  2. Remove Advertisements
    BimmerForums.co.uk
    Advertisements
     

  3.  
    #2
    Bimmerforums Central
    Car Details
    Boostist's Car Details
    Model of Car:
    E46 320i
    Year of Manufacture:
    2001
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Coupe
    Boostist's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Uk
    Posts
    8,035
    Thanks
    3,347
    Thanked 3,428 Times in 1,481 Posts
    Quote Originally Posted by The Fridge View Post
    Hi All

    i have a problem with my rear parking sensors

    When i select reverse i get one long tone , lasts about 5 seconds , then nothing when i am reversing , no tones at all

    I have checked the fuse and all is ok

    Any ideas would be greatly appreciated

    Cheers
    hi the fridge,

    i think a diagnostic scan would help out here

    Do this Here or get it done at a local garage and please post the results
     
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts