1995 E36 318is coupe passenger window faulty

Notices
 

Thread: 1995 E36 318is coupe passenger window faulty

Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. 1995 E36 318is coupe passenger window faulty 
    #1
    BMW Crazed
    Car Details
    Reno5gtt's Car Details
    Model of Car:
    318is M-tech
    Year of Manufacture:
    1995
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Coupe
    Reno5gtt's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Stockport
    Posts
    150
    Thanks
    575
    Thanked 152 Times in 104 Posts
    Hi guys/girls

    I have this problem with my passenger window

    When i try and put the windown up on it's own by pressing the button fully down once it starts going up then goes down on it's own.

    The same thing happens if I hold the button down half a click and keep my finger on it.

    If I hold the button down the full way and keep my finger on it the window goes up the full way fine...

    Has anyone got any ideas to what the problem is?

    Cheers
     
     

  2. Remove Advertisements
    BimmerForums.co.uk
    Advertisements
     

  3.  
    #2
    BMW Crazed
    Car Details
    mathomas32's Car Details
    Model of Car:
    328i Sport
    Year of Manufacture:
    1997
    Transmission Type:
    manual
    Car Body Type:
    coupe
    mathomas32's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    110
    Thanks
    2
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    I have the same problem. Maybe new regulators required. Quite a common fault i believe.
     
     

  4. The Following User Says Thank You to mathomas32 For This Useful Post:

    Reno5gtt (27-02-2010)

  5.  
    #3
    BMW Crazed
    Car Details
    Reno5gtt's Car Details
    Model of Car:
    318is M-tech
    Year of Manufacture:
    1995
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Coupe
    Reno5gtt's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Stockport
    Posts
    150
    Thanks
    575
    Thanked 152 Times in 104 Posts
    Quote Originally Posted by mathomas32 View Post
    I have the same problem. Maybe new regulators required. Quite a common fault i believe.
    Cheers for that!
     
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts