1992 E36 325i Fuel Pump Power(FIXED) - Page 3

Notices
 

Thread: 1992 E36 325i Fuel Pump Power(FIXED)

Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 36
  1.  
    #21
    RYM
    RYM is offline
    Legendary BFuk Member
    Car Details
    RYM's Car Details
    Model of Car:
    325tds
    Year of Manufacture:
    1996
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Touring
    RYM's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bristol
    Posts
    12,959
    Thanks
    5,540
    Thanked 4,935 Times in 3,119 Posts
    Quote Originally Posted by gildersol View Post
    Cheers RYM, that's where I meant
    Joys of always having a car in bits
     
     

  2. Remove Advertisements
    BimmerForums.co.uk
    Advertisements
     

  3.  
    #22
    BMW Fanatic
    Car Details
    BMWJamesy's Car Details
    Model of Car:
    325i
    Year of Manufacture:
    1996
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Coupe

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Linlithgow
    Posts
    41
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    thanks guys I will have a look tomoz at some point hopefully appreciate the step threw
     
     

  4.  
    #23
    BMW Fanatic
    Car Details
    BMWJamesy's Car Details
    Model of Car:
    325i
    Year of Manufacture:
    1996
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Coupe

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Linlithgow
    Posts
    41
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    hey guys, that wasnt my problem I have changed both relay and inside bulkhead to no luck but I have noticed somethign else. Under passenger compartment there is the holder with wires everywhere which all seems in and ok except one plug! it could be that it isnt meant to be plugged in but I did take a module of passenger floor thinking it was old wash wipe one I changed. the wires into the plug are of these colours if anyone can help if not I will post a picture? if that any more help.

    brow/grey, purple/black, red/black, red (power), purple/grey, black/white, red/blue, blue/yellow, purple/white, green/blue (same as fuel pump) brown, orange, white/blue, brown/purple,

    there is also 3 small wires blue, grey, brown
     
     

  5.  
    #24
    Dr of BMW gildersol's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    scotland
    Posts
    1,423
    Thanks
    171
    Thanked 428 Times in 356 Posts
    Sorry, not sure at all but does this pic of a 1996 316i wiring give any clue
    Attached Images
     
     

  6.  
    #25
    BMW Fanatic
    Car Details
    BMWJamesy's Car Details
    Model of Car:
    325i
    Year of Manufacture:
    1996
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Coupe

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Linlithgow
    Posts
    41
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    hi mate have uploaded the picture I took of plug so you have a rough idea
    Attached Images
     
     

  7.  
    #26
    BMW Guru
    Car Details
    Ronnie's Car Details
    Model of Car:
    See above
    Year of Manufacture:
    Never too old, never too new
    Transmission Type:
    Always manual
    Car Body Type:
    Usually 5 doors
    Ronnie's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bournemouth, Dorset.
    Posts
    20,394
    Thanks
    6,198
    Thanked 7,051 Times in 5,322 Posts
    Alarm module plug possibly
     
     

  8.  
    #27
    BMW Fanatic
    Car Details
    BMWJamesy's Car Details
    Model of Car:
    325i
    Year of Manufacture:
    1996
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Coupe

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Linlithgow
    Posts
    41
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Bingo! As the car does not have the alarm anymore and I did not pull this out a module so has nothing to do with why I cant get power to fuel pump fuse. I reckon its something to do with dme as the car wont start at all just keep turning over
     
     

  9.  
    #28
    BMW Guru
    Car Details
    Ronnie's Car Details
    Model of Car:
    See above
    Year of Manufacture:
    Never too old, never too new
    Transmission Type:
    Always manual
    Car Body Type:
    Usually 5 doors
    Ronnie's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bournemouth, Dorset.
    Posts
    20,394
    Thanks
    6,198
    Thanked 7,051 Times in 5,322 Posts
    Do you have spark at the coils?

    And which relays did you change again? was it definitely DME relay and fuel pump relay?
     
     

  10.  
    #29
    BMW Fanatic
    Car Details
    BMWJamesy's Car Details
    Model of Car:
    325i
    Year of Manufacture:
    1996
    Transmission Type:
    Manual
    Car Body Type:
    Coupe

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Linlithgow
    Posts
    41
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Hi ronnie, was definately both relays I changed checked manual to be doubly sure. there is no spark either, it seems to be the whole starting process is not working as no fuel pump power no spark so am completely stumped
     
     

  11.  
    #30
    BMW Guru
    Car Details
    Ronnie's Car Details
    Model of Car:
    See above
    Year of Manufacture:
    Never too old, never too new
    Transmission Type:
    Always manual
    Car Body Type:
    Usually 5 doors
    Ronnie's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bournemouth, Dorset.
    Posts
    20,394
    Thanks
    6,198
    Thanked 7,051 Times in 5,322 Posts
    Quote Originally Posted by BMWJamesy View Post
    hey guys, that wasnt my problem I have changed both relay and inside bulkhead to no luck but I have noticed somethign else. Under passenger compartment there is the holder with wires everywhere which all seems in and ok except one plug! it could be that it isnt meant to be plugged in but I did take a module of passenger floor thinking it was old wash wipe one I changed. the wires into the plug are of these colours if anyone can help if not I will post a picture? if that any more help.
    What was the module you found? you say you had one floating about unplugged?
     
     

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts