08 BMW 328xi won't start camshaft sensor/ vanos


Thread: 08 BMW 328xi won't start camshaft sensor/ vanos

Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. 08 BMW 328xi won't start camshaft sensor/ vanos 
    Bimmer Fan
    Car Details
    karsiano's Car Details
    Model of Car:
    Year of Manufacture:
    Transmission Type:
    Car Body Type:
    4 door sedan

    Join Date
    Oct 2013
    United states
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey guys,I'm new here I have a 08 BMW 328xi 60,000 mi sedan car has always ran great a few months ago it starting throwing a p0115 code camshaft position sensor so I replaced it pretty east swap,car ran great again then a month later it threw the same code then I was told to first to clean the 2 vanos selonid on the car with brake cleaner so I did and reinstalled them now the car woldnt stay running and it had. Sound like air blowing from the engine so I ordered 2 new vanos selonid and now it won't even start cranks ok but that's all, yea I ordered another camshaft position sensor cause I realized my car has 2 and it's on back order,I read hours of treads and fingers are point to the vanos,camshaft position sensor or ful fuse,I'm not trying to figure it out the easy way just wanted to see if anyone here has ever encountered the same symptoms,thank from the states karsiano
    Last edited by karsiano; 03-10-2013 at 02:56. Reason: Spelling

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts